مقالات

راهنمای خرید سینک ظرفشویی، هوشمندانه خرید کنید!

راهنمای خرید سینک ظرفشویی، هوشمندانه خرید کنید!

سینک ظرفشویی به عنوان یکی از مهم ترین و پرکاربردترین بخش های دکوراسیون آشپزخانه ایفای نقش می کند. این بخش به لحاظ ارتباط زیاد با آب و رطوبت می تواند در معرض مشکلات بسیاری قرار بگیرد که در صورت عدم توجه به آنها در زمان خرید می توان با آنها رو به رو شد.

انواع سینک ظرفشویی

به طور کلی می توان گفت که انواع سینک ظرفشویی تنوع زیادی دارد و می تواند با توجه به شرایط و ویژگی های خود به چند دسته کلی تقسیم شود. اولین تقسیم بندی در انواع سینک ظرفشویی به قسمت ها و یا همان لنگه های سینک مربوط می شود. به طور کلی دو نوع سینک ظرفشویی یک لنگه و دو لنگه وجود دارد که می تواند تفاوت هایی در کارایی این سینک ها ایجاد کند. در کنار این، سینک های ظرفشویی از نظر جنس خود به دسته های دیگری نیز تقسیم می شوند.

اولین نوع، سینک ظرفشویی استیل است که یکی از رایج ترین انواع سینک ظرفشویی به شمار می آید. این نوع از سینک ها دارای قیمت مناسب و همین طور دوام بالایی هستند و در روند تمیز کردنشان نیز می توان راحت تر عمل کرد. این نوع از سینک ها از فولاد ضد زنگ ساخته شده اند و این موضوع آنها را در برابر زنگ زدگی، فرورفتگی و همین طور برآمدگی محافظت می کند. با این حال از معایب این نوع از سینک ها می توان به احتمال خراشیدگی و یا لکه گیری شان اشاره کرد.

سینک ظرفشویی شیشه ای

نوع دیگری از سینک ها، سینک ظرفشویی شیشه ای است. در این نوع از سینک ها از شیشه سیکوریت نشکن استفاده می شود که قسمت لگن آن را معمولا جنس استیل تشکیل می دهد. از ویژگی های مثبت این نوع از سینک ها می توان به لکه نگرفتنشان اشاره کرد. با این حال بهتر است که از سینک ظرفشویی شیشه ای برای آشپزخانه های پر رفت و آمد و شلوغ استفاده نکنید چرا که با فشار زیاد بر روی آنها احتمال ترک برداشتن و یا شکستن وجود خواهد داشت.

نوع دیگری از سینک ها به سینک ظرفشویی کامپوزیت گرانیت اختصاص پیدا می کند. این نوع از سینک ها دارای ترکیبی از گرانیت یا کوارتز با گرکننده رزین است که می تواند مشکل مقاومت سینک ها را برطرف نماید. از مزایای سینک ظرفشویی کامپوزیت گرانیت می توان به استقامت آن در برابر خراش و لکه اشاره کرد.

باید گفت که سینک های ظرفشویی را می توان از نظر نصبشان نیز به دو دسته روکار و توکار تقسیم بندی کرد. سینک ظرفشویی روکار بر روی کابینت نصب می شود و احتمال پاشیده شدن آب به اطراف در آنها کاهش پیدا می کند. این در حالی است که سینک های توکار در داخل کابینت نصب می شوند و احتمال آسیب رساندن به کابینت را افزایش می دهند.

خرید هوشمندانه سینک ظرفشویی

وقتی تصمیم به خرید سینک ظرفشویی می گیرید باید نکاتی را نیز مد نظر داشته باشید. برای مثال ضخامت سینک ظرفشویی از موارد مهمی است که باید به آن توجه کرد. معمولا گفته می شود که ضخامت یک سینک خوب چیزی حدود ۱۵ تا ۱۸ است.

مسئله مهم دیگر به شیب سینک ظرفشویی باز می گردد. شیب سینک ظرفشویی شما تاثیر بسیار زیادی در مسیر حرکت آن در کاسه سینک دارد. معمولا سینک های معمولی سطح صافی دارند و اگر آشپزخانه شما شیب کمی داشته باشد و در مسیر خلاف جهت شیب، آب وارد سینک شود با مشکلاتی رو به رو خواهید شد که در نهایت باعث رسوب آب به مرور زمان و در نهایت سفید شدن سطح سینک می شود. به همین دلیل نیز بهتر است به دنبال سینک هایی بروید که در کف آنها مسیری شیب دار طراحی شده باشد که در جریان آب اختلالی ایجاد نشود.

یکی دیگر از مواردی که می توان در زمان خرید سینک ظرفشویی به آن توجه داشت صدایی است که از سینک به گوش می رسد. معمولا زمانی که آب با سطح سینک برخورد می کند صدایی از سینک به گوش می رسد که در دراز مدت می تواند آزاردهنده باشد. به همین دلیل نیز در برخی مدل های سینک ظرفشویی پدهایی طراحی شده است که صدای کمتری را تولید می کند. جالب است بدانید که معمولا در این نوع از سینک ها دمای آب گرم داخل سینک، دیرتر کاهش پیدا می کند.